in

Økonomistyring

De fleste virksomheder kender vigtigheden af en stærk økonomistyring. Manglende styring resulterer ofte i forkerte beslutninger, der kan få alvorlige konsekvenser. I værste fald medfører det lukning af forretningen.

Fundamentet for stærk økonomistyring er økonomisk overblik. Sammen med kunden skaber vi økonomisk overblik, og med en stærk økonomistyring, understøtter vi driften af kundens forretning. Økonomistyring er fingeren på pulsen og styring af økonomien i overensstemmelse med den lagte strategi.

Et solidt økonomisk overblik kræver løbende rapportering. Rapporteringen skal være relevant og baseret på valide data til rette tid.

Med afrapporteringer der giver økonomisk overblik, kan der træffes beslutninger på korrekt grundlag.

Strandlyst&Co assisterer kunderne på alle niveauer i processen med at skabe økonomisk overblik og en stærk økonomistyring, og vi bidrager ofte til optimering og definering af selve processen og processens output. Vi kan deltage med ressourcer for udvalgte områder, ligesom vi kan være den ledende ressource på hele økonomistyringen.

Har du/I lyst til at teste os i praksis, teste vore udsagn, vide mere, eller lyst til en faglig snak, så er du/I meget velkommen til at kontakte Kenneth Strandlyst på: 30 94 94 88 eller på mail: ks@strandlystogco.dk